«Balansert kosthold er å ha en godbit i hver hånd»
Selskap på Daba café
Her kan du studere menyer for catering til selskap og møter på Daba. Bestill med kontaktskjemaet som du finner nederst på siden. Vi sender bekreftelse med epost.
Se minimum antall per bestilling for hver meny. Avbestillingsfrist er 24 timer før avtalt tid.
Velg selskapsmeny
Dette får du med!
VARMMAT (LUNT)
– Soya-og-balsamicomarinert og grillet kyllinglårkjøtt på spyd (4)
– Albondigas (spanske kjøttboller) i tomat og grillet paprikasaus
– Saltbakte småpoteter
KOLDTBORD
– Miniquiche med bacon (1, 2)
– Agurk med pepperrotkrem og lodderogn (2)
– Syrinrøkt laks på ristet landbrød med dillsaus (2,3)
– Daddel rullet i bacon
– Kremostbolle med ristet sesamfrø (2, 9)
– Ovnsbakt aromasopp fylt med eggesalat (3)
– Bakt pære med spekeskinke og chutney
– Lokale oster (2) med hjemmelaget tomatmarmelade
– Tomat og mozarellasalat (2) med basilikum, ruccola, fiken og balsamico
– Skagenrøre i terteskjell (1, 2, 5, 7)
– Potet og brokkolisalat med basilikumvinaigrette, rødløk og solsikkekjerner
– Aioli (2, 3)
– Focaccia (1)
Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø
Pris: 480.-/pers (Minimum 15 personer)
All maten er laget fra bunnen av
SETT SAMMEN DIN EGEN 3-RETTER!
Forretter alternativer:
– Vår egenrøkte laks med dillkrem, laksemousse, ruccola og ristet landbrød 110.-
– Bakt pære med spekeskinke og hjemmelaget stikkelsbærchutney 110.-
– Lun bakt brie med valnøtter, lun sommerhonning fra Skatval og vårt knekkebrød 110.-
– DABAs skagenrøre på hjertesalat med knekkebrød 110.-
Hovedrett – alternativer
– Langtidsstekt indrefilet av okse med rødvinsaus, honningglaserte rotgrønnsaker,
sellerirotpurré og potetbåter 380.-
– Helstekt indrefilet av svin med syrlig salat, eplesaus (eller kremet soppsaus), sellerirotpuré
og potetbåter 295.-
– Kylling cacciatore med potetmos og bladsalat 265.-
– Stifado (gresk lammegryte) med potetbåter og salat 325.–
– Pannestekt hvit fisk (dagens fangst) med sellerirotpuré, syrlig grønnkålsalat,
fennikelkompott, ertepuré og baconsmør 325.-
– Boeuf bourguignon med potetbåter og salat 350.-
Desserter – alternativer
– Semifreddo med lun solbærkompott og friske bær 105.-
– Cranachan (skotsk dessert med krem, bringebær, ristede havregryn og litt whisky) 105.-
– Konfektkake med jordbærsorbet 95.-
– Panna cotta med bringebær coulis 95.-
– Crêpes med is, honning og lune solbær fra Skatval 105.-
Minimum 15 personer
All maten er lagd fra bunnen av
Hva skjer?
Torsdager med konsert på Søndre: Kveldsåpent
Torsdager har vi kveldsåpent med middagsservering fra 17.00. Basert på sesongens råvarer komponerer vi en smaksrik tre-retters meny.
Bordbestilling!
booking@dabacafe.no eller sms til 98422596
Søndre kulturhjørne
Vår gode nabo Søndre kulturhjørne arrangerer ofte konserter på torsdager. Sjekk deres facebookside for kommende arrangementer.