smaksmeny

November'25

Vår smaksmeny endres én gang i måneden og gir deg en helhetlig matopplevelse i tre deler – med amuse bouche som start, og tre retter som følger en rød tråd. Menyen er satt sammen med sesongens beste råvarer og en stor dose kreativitet.

Pris: 695 kr

Smaksmenyen serveres tirsdag til lørdag mellom kl. 17:00 og 20:00.

Forhåndsbestilling nødvendig senest én dag i forveien.

amuse-bouche

…Kokkens overraskelse…

Allergener: laktose

forrett

Ceviche med lysing, mango, agurk og vannmelon

*Lysing fra Roan

Hovedrett

Lammecarré med gremolata, rotmos, syltet gulrot og reddik, fondantpotet og balsamicokremsaus

*Lammecarré fra Øfsti Søndre, gulrot fra Fuldseth gård, potet fra Hammer Øvre. Allergener: laktose, selleri

dessert

Sjokolademousse med ferske bær og mynte

Allergener: laktose, egg