Den beste maten
– levert hjem til deg

Vår cateringmeny

Her kan du studere menyer for catering til selskap og møter. Bestill med kontaktskjemaet som du finner nederst på siden. Vi sender bekreftelse med epost.

Minimum antall per bestilling for hver meny er 10 personer. Må bestilles senest 48 timer før levering. Avbestillingsfrist er 24 timer før avtalt hentetid.

Vi kjører ut maten gratis i Stjørdal sentrum (5km radius), utenfor det mot et lite tillegg. Be om pris.

Vi tilbyr følgende cateringretter

Dette får du med

VARMMAT (LUNT)

Soya-og-balsamicomarinert og grillet kyllinglårkjøtt på spyd (4)

Albondigas (spanske kjøttboller) i tomat og grillet paprikasaus

Saltbakte småpoteter

 

KOLDTBORD 

Miniquiche med bacon (1, 2)

Agurk med pepperrotkrem og lodderogn (2)

Syrinrøkt laks på ristet landbrød med dillsaus (2,3)

Daddel rullet i bacon

Kremostbolle med ristet sesamfrø (2, 9)

Ovnsbakt aromasopp fylt med eggesalat (3)

Bakt pære med spekeskinke og chutney

Lokale oster (2) fra Røros, Gangstad og  fra Litlvea gård med hjemmelaget tomatmarmelade 

Tomat og mozarellasalat (2) med basilikum, ruccola, fiken og balsamico

Skagenrøre i krustade(1, 2, 5, 7)

Potet og brokkolisalat med basilikumvionaigrette, rødløk og solsikkekjerner

Aioli (2, 3)

Focaccia (1)

 

Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø

Pris: 480.-/pers  Minimum 10 personer

All maten er laget fra bunnen av

GRYTERETTER TIL FEST 

Velg mellom disse grytene:

 

– Boeuf Bourguignon med ovnsbakte potetbåter

– Stroganoff med potetmos og syltagurk (2, 8)

– Fransk lammegryte med ovnsbakte småpoteter

– Gresk stifado (oksekjøttgryte) med ovnsbakte potetbåter

– Gulasj med olivenbrød (5, 1)

– Bacalao

Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø

350.-/pers Minimum 10 personer (som velger samme gryterett)

All maten er lagd fra bunnen av

Fingermat  til FEST  

Du får med alt dette:

– Krustade med SKAGENRØRE (1, 2, 5, 7)

– ALBONDIGAS med saltbakt potet (1, 2, 3)

– Et stykke OST fra Litlvea gård med tomatmarmelade og knekkis(1,       2)

– MINIQUICHE med bacon (1, 2, 9)

– Agurk med LODDEROGN og peperrotkrem (2)

– DADDEL i bacon på focaccia

– PIMIENTOS DE PADRON – stekt padron snacks

– Bakt PÆRE med spekeskinke og chutney

– Egenrøkt LAKS med omelett på hjemmebakt rugbrød (1, 2, 3)

– INDREFILET av svin på toast (1)

– Ovnsbakt aromasopp med eggesalat (3)

– Marinert olivenmiks

– Balsamicomarinert kyllinglårkjøtt på minispyd

– EMPANADAS med kjøttdeig (1,3)

Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø

480.-/pers Minimum 10 personer

All mat er lagd fra bunnen av

– Smørbrød 90.– (ta kontakt med oss om utvalget)

– Snitter 55.– (ta kontakt med oss om utvalget)

– Hel baguette med pestoskinke, Jarlsbergost, salat og tilbehør 120.- (ta kontakt om andre pålegg)

 

Brødtyper: Speltbrød, Rugbrød, Baguette

Alt brød er nybakt på DABA

 

Reservasjon

Bestill catering

Foretrekker du å bestille via telefon? Ring oss! Du kan kontakte oss mellom 08 og 11 hverdager. Telefonnummeret vårt er 98422596.

Bestilling catering

x

sommer

Vi tar sommerferie i juli

Velkommen tilbake 1. august!

Hold ut, vi serverer mat igjen om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)