Den beste maten
– levert hjem til deg

Vår cateringmeny

Her kan du studere menyer for catering til selskap og møter. Bestill med kontaktskjemaet som du finner nederst på siden. Vi sender bekreftelse med epost.

Minimum antall per bestilling for hver meny er 5 personer. Må bestilles senest 48 timer før levering. Avbestillingsfrist er 24 timer før avtalt hentetid.

Vi kjører ut maten gratis i Stjørdal sentrum (5km radius), utenfor det mot et lite tillegg. Be om pris.

Vi tilbyr følgende cateringretter

Dette får du med

VARMMAT (LUNT)

Soya-og-balsamicomarinert og grillet kyllinglårkjøtt på spyd (4)

Albondigas (spanske kjøttboller) i tomat og grillet paprikasaus

Saltbakte småpoteter

 

KOLDTBORD 

Miniquiche med bacon (1, 2)

Agurk med pepperrotkrem og lodderogn (2)

Fiskepaté av røkt kveite på nybakt rugbrød (1, 2)

Daddel rullet i bacon

Pannestekt minipaprika fylt med eggesalat (3)

Bakt pære med spekeskinke og chutney

Lokale oster (2) med hjemmelaget tomatmarmelade

Tomat og mozarellasalat (2) med basilikum, ruccola, fiken og balsamicokrem

Skagenrøre i terteskjell (1, 2, 5, 7)

Brokkolisalat med basilikumvionaigrette, kikkerter, tranebær, rødløk og solsikkekjerner

Aioli (3)

Focaccia (1)

 

Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø

Pris: 480.-/pers  Minimum 5 personer

All maten er laget fra bunnen av

GRYTERETTER TIL FEST 

Velg mellom disse grytene:

 

– Boeuf Bourguignon med ovnsbakte potetbåter

– Stroganoff med potetmos og syltagurk (2, 8)

– Fransk lammegryte med ovnsbakte småpoteter

– Gresk stifado (oksekjøttgryte) med ovnsbakte potetbåter

– Gulasj med olivenbrød (5, 1)

– Bacalao

Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø

350.-/pers Minimum 5 personer (som velger samme gryterett)

All maten er lagd fra bunnen av

Fingermat til FEST  

– Balsamicomarinert kyllinglårkjøtt på minispyd med saltbakt potet

– Dadler i bacon

– Jarlsbergkube med melon på minispyd

– Serranoskinke med jordbær på minispyd

– Skagenrøre i terteskjell (1,2,5,7)

– Parmesanstick (1,2)

– Fiskepaté av røkt kveite på nybakt rugbrød (1,2)

– Miniquiche med bacon (1,2)

– Foccacia (1)

– Aioli (3)

Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø

380.-/pers Minimum 5 personer

All maten er laget fra bunnen av!

 

Pris: 65.-/snitt

Vi beregner vanligvis tre snitter per person.

SNITTER MED NYBAKT SPELTBRØD

Med brie, tomatmarmelade og syltet gresskar

Med serranoskinke og plommechutney og syltet rødløk

Med roastbeef, aioli, chutney, syltet spisskål og syltet rødløk

 

SNITTER MED NYBAKT RUGBRØD

Med fiskepaté av kveite og sukkerert

Med skagenrøre og sitronskive

 

SNITTER MED NYBAKT STEINALDERBRØD (GLUTENFRITT)

Pålegget kan velges fra tilbudet øverst

Brødtyper: Speltbrød, Rugbrød, Stenalderbrød

ALL MATEN ER LAGET FRA BUNNEN AV!

 

Bestill på 984 22 596 eller epost dabaartcafe@gmail.com

Bestilling

Bestill catering

Du kan også nå oss på telefon. Ring mellom 8 og 17 tirsdag til lørdag. Det kan være hektisk midt i lunsjtiden, så vær tålmodig med oss

Telefon:  98422596

x

sommer

Vi tar sommerferie i juli

Velkommen tilbake 1. august!

Hold ut, vi serverer mat igjen om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)