984 22 596 post@dabacafe.no

«Balansert kosthold er å ha en godbit i hver hånd»

Selskap på Daba cafè

Her kan du studere menyer for catering til selskap og møter på Daba. Bestill med kontaktskjemaet som du finner nederst på siden. Vi sender bekreftelse med epost.

Se minimum antall per bestilling for hver meny. Avbestillingsfrist er 24 timer før avtalt tid.

Velg selskapsmeny

Dette får du med!

 

VARMMAT (LUNT)

– Soya-og-balsamicomarinert og grillet kyllinglårkjøtt på spyd (4)

– Albondigas (spanske kjøttboller) i tomat og grillet paprikasaus

– Saltbakte småpoteter

KOLDTBORD 

– Miniquiche med bacon (1, 2)

– Agurk med pepperrotkrem og lodderogn (2)

– Syrinrøkt laks på ristet landbrød med dillsaus (2,3)

– Daddel rullet i bacon

– Kremostbolle med ristet sesamfrø (2, 9)

– Ovnsbakt aromasopp fylt med eggesalat (3)

– Bakt pære med spekeskinke og chutney

– Lokale oster (2) med hjemmelaget tomatmarmelade 

– Tomat og mozarellasalat (2) med basilikum, ruccola, fiken og balsamico

– Skagenrøre i terteskjell (1, 2, 5, 7)

– Potet og brokkolisalat med basilikumvinaigrette, rødløk og solsikkekjerner

– Aioli (2, 3)

– Focaccia (1)

Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø

Pris: 480.-/pers (Minimum 15 personer)

All maten er laget fra bunnen av

SETT SAMMEN DIN EGEN 3-RETTER!

Forretter alternativer:
– Vår egenrøkte laks med dillkrem, laksemousse, ruccola og ristet landbrød 110.-
– Bakt pære med spekeskinke og hjemmelaget stikkelsbærchutney 110.-
– Lun bakt brie med valnøtter, lun sommerhonning fra Skatval og vårt knekkebrød 110.-
– DABAs skagenrøre på hjertesalat med knekkebrød 110.-

Hovedrett – alternativer
– Langtidsstekt indrefilet av okse med rødvinsaus, honningglaserte rotgrønnsaker,
sellerirotpurré og potetbåter 380.-
– Helstekt indrefilet av svin med syrlig salat, eplesaus (eller kremet soppsaus), sellerirotpuré
og potetbåter 295.-
– Kylling cacciatore med potetmos og bladsalat 265.-
– Stifado (gresk lammegryte) med potetbåter og salat 325.
– Pannestekt hvit fisk (dagens fangst) med sellerirotpuré, syrlig grønnkålsalat,
fennikelkompott, ertepuré og baconsmør 325.-
– Boeuf bourguignon med potetbåter og salat 350.-

Desserter – alternativer
– Semifreddo med lun solbærkompott og friske bær 105.-
– Cranachan (skotsk dessert med krem, bringebær, ristede havregryn og litt whisky) 105.-
– Konfektkake med jordbærsorbet 95.-
– Panna cotta med bringebær coulis 95.-
– Crêpes med is, honning og lune solbær fra Skatval 105.-

Minimum 15 personer

All maten er lagd fra bunnen av

Reservasjon

Booking selskap

Booking selskap

Hva skjer?

Torsdager med konsert på Søndre: Kveldsåpent

Torsdager har vi kveldsåpent med middagsservering fra 17.00.  Basert på sesongens råvarer har vi komponert  en spennende a la carte meny.

Bordbestilling!

dabaartcafe@gmail.com eller sms til 98422596

Søndre kulturhjørne

Vår gode nabo Søndre kulturhjørne arrangerer ofte konserter på torsdager. Sjekk deres facebookside for kommende arrangementer.

x

sommer

Vi tar sommerferie i juli

Velkommen tilbake 1. august!

Hold ut, vi serverer mat igjen om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)