Den beste maten
– levert hjem til deg
Vår cateringmeny
Her kan du studere menyer for catering til selskap og møter. Bestill med kontaktskjemaet som du finner nederst på siden. Vi sender bekreftelse med epost.
Minimum antall per bestilling for hver meny er 5 personer. Må bestilles senest 48 timer før levering. Avbestillingsfrist er 24 timer før avtalt hentetid.
Vi kjører ut maten gratis i Stjørdal sentrum (5km radius), utenfor det mot et lite tillegg. Be om pris.
Vi tilbyr følgende cateringretter
Dette får du med
VARMMAT (LUNT)
Soya-og-balsamicomarinert og grillet kyllinglårkjøtt på spyd (4)
Albondigas (spanske kjøttboller) i tomat og grillet paprikasaus
Saltbakte småpoteter
KOLDTBORD
Miniquiche med bacon (1, 2)
Agurk med pepperrotkrem og lodderogn (2)
Fiskepaté av røkt kveite på nybakt rugbrød (1, 2)
Daddel rullet i bacon
Pannestekt minipaprika fylt med eggesalat (3)
Bakt pære med spekeskinke og chutney
Lokale oster (2) med hjemmelaget tomatmarmelade
Tomat og mozarellasalat (2) med basilikum, ruccola, fiken og balsamicokrem
Skagenrøre i terteskjell (1, 2, 5, 7)
Brokkolisalat med basilikumvionaigrette, kikkerter, tranebær, rødløk og solsikkekjerner
Aioli (3)
Focaccia (1)
Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø
Pris: 480.-/pers Minimum 5 personer
All maten er laget fra bunnen av
GRYTERETTER TIL FEST
Velg mellom disse grytene:
– Boeuf Bourguignon med ovnsbakte potetbåter
– Stroganoff med potetmos og syltagurk (2, 8)
– Fransk lammegryte med ovnsbakte småpoteter
– Gresk stifado (oksekjøttgryte) med ovnsbakte potetbåter
– Gulasj med olivenbrød (5, 1)
– Bacalao
Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø
350.-/pers Minimum 5 personer (som velger samme gryterett)
All maten er lagd fra bunnen av
Fingermat til FEST
– Balsamicomarinert kyllinglårkjøtt på minispyd med saltbakt potet
– Dadler i bacon
– Jarlsbergkube med melon på minispyd
– Serranoskinke med jordbær på minispyd
– Skagenrøre i terteskjell (1,2,5,7)
– Parmesanstick (1,2)
– Fiskepaté av røkt kveite på nybakt rugbrød (1,2)
– Miniquiche med bacon (1,2)
– Foccacia (1)
– Aioli (3)
Allergener: 1: Gluten, 2: Laktose, 3: Egg, 4: Soya, 5: Selleri, 6: Nøtter, 7: Skalldyr, 8: Sennep, 9: Sesamfrø
380.-/pers Minimum 5 personer
All maten er laget fra bunnen av!
Pris: 65.-/snitt
Vi beregner vanligvis tre snitter per person.
SNITTER MED NYBAKT SPELTBRØD
Med brie, tomatmarmelade og syltet gresskar
Med serranoskinke og plommechutney og syltet rødløk
Med roastbeef, aioli, chutney, syltet spisskål og syltet rødløk
SNITTER MED NYBAKT RUGBRØD
Med fiskepaté av kveite og sukkerert
Med skagenrøre og sitronskive
SNITTER MED NYBAKT STEINALDERBRØD (GLUTENFRITT)
Pålegget kan velges fra tilbudet øverst
Brødtyper: Speltbrød, Rugbrød, Stenalderbrød
ALL MATEN ER LAGET FRA BUNNEN AV!
Bestill på 984 22 596 eller epost dabaartcafe@gmail.com
Bestilling
Bestill catering
Du kan også nå oss på telefon. Ring mellom 8 og 17 tirsdag til lørdag. Det kan være hektisk midt i lunsjtiden, så vær tålmodig med oss