à la carte
Vår à la carte-meny byr på sesongbaserte retter laget med lidenskap, friske råvarer og DABAs signatur – alt fra bunnen av. Menyen varierer etter sesong og tilgang.
- Serveringstid: Tirsdag–lørdag kl. 14:00–20:00
- Kjøkkenet stenger for nye bestillinger kl. 19:00. Har du bord til kl. 19:00, rekker du fortsatt å bestille mat. Etter dette kan du fortsatt bestille drikke, ostetallerken og spekemattallerken.
- Take-away: Bestill på telefon +47 984 22 596
Vi anbefaler bordreservasjon for å sikre plass.
salater
DABASalat
Blandet salat, serranoskinke, brie, tomatmarmelade, syltet padron-paprika, quinoa, couscous, grønnsaker og tomatpesto. Med speltbrød. (Inneholder: speltmel, melk, sesam)
Kyllingsalat
Blandet salat, balsamicomarinert kyllingfilet, ruccolapesto, syltet padron-paprika, chutney, fetaost og aioli. Med speltbrød. (Inneholder: speltmel, melk, sesam)
Gresk salat
Klassisk gresk salat med tomat, agurk, rødløk, oliven og gresk ost – toppet med sprø parmesansticks. (Inneholder: laktose, gluten (parmesansticks))
forretter
Ovnsbakt Camembert
Varme camembert med timian, tomatmarmelade, valnøtter og parmesansticks. (Allergener: gluten, laktose, nøtter-valnøtter)
Hjemmelaget fiskekake
Fiskekake servert på syltet spisskål og ruccola med speltbrød, syltet gulrot, lime-dressing og kapers (Allergener: gluten, laktose)
Sopprisotto med parmesan
Kremet risotto med sopp fra Stjørdalsskogene og parmesan. Serveres med ristet lyst emmerbrød. Allergener: gluten (brød)
hovedretter
Ramen
Japansk risnudelsuppe på vår egen kraft. Med storfekjøttdeig, ingefær, bambusskudd, egg og sorte chilibønner. (Inneholder: egg, soya, sesam)
Italieneren
Lun tagliatelle-salat med rød pesto, kyllingfilet, chorizzo, pannestekt hvitløk og cherrytomat, parmesan. (Inneholder: gluten, egg)
Dagens hvitfisk fra Roan
Servert med syltet spisskålsalat, grønnsakspuré (potet fra Hammer øvre på Skatval), smørstekt grønnkål og sitron- og stikkelsbærsaus. (Inneholder: laktose)
Limousin
Pannestekt Limousin biff fra Steinvik gård på Skatval med ruccola, parmesan, pannestekte cherrytomater, ovnsbakt småpotet, sitron-og-kaperssaus og ristet lyst emmerbrød (Inneholder: gluten - brød)
Pasta Puttanesca
En smakfull italiensk klassiker med spaghetti, tomater, oliven, kapers, hvitløk og ansjos – en rik og aromatisk saus med karakter. (Inneholder: gluten)
Sharing retter (til 2 personer)
Ostetallerken
4 typer ost, tomatmarmelade, valnøtter i honning, ristede mandler, saltkjeks, egenmarinerte oliven. (Inneholder: laktose, nøtter - valnøtter og mandler, gluten)
Spekemattallerken
4 typer spekemat, egenmarinerte oliven, fikenmarmelade, saltkjeks, parmesansticks, løpstikkeaioli. (Inneholder: gluten, egg)
dessert
Petit Fours
Et utvalg av små, elegante konfektkaker. Perfekt avslutning til måltidet eller til kaffen. (Inneholder: gluten, laktose)
Semifreddo
Hjemmelaget italiensk iskrem laget med pisket krem, egg og sukker, servert halvfrossen med frisk bærsaus. (Inneholder: laktose)
barnemeny
Kun for barn opp til 12 år
Toast-tårn med ost og skinke
Sprøstekte minitoast stablet i tårn, fylt med smeltet ost og skinke – perfekt for små mager. (Inneholder: gluten, laktose)
Pannekaker
Små latviske pannekaker med hjemmelaget jordbærsyltetøy. (Inneholder: gluten, laktose)
Mini Ramen
Japansk risnudelsuppe på vår egen kraft med storfekjøttdeig og egg. (Inneholder: egg, soya, sesam)
Mini Italieneren
Lun tagliatelle-salat med kyllingfilet, tomatsaus og pannestekt cherrytomat. (Inneholder: gluten, egg)

