smaksmeny
November'25
Vår smaksmeny endres én gang i måneden og gir deg en helhetlig matopplevelse i tre deler – med amuse bouche som start, og tre retter som følger en rød tråd. Menyen er satt sammen med sesongens beste råvarer og en stor dose kreativitet.
Pris: 695 kr
Smaksmenyen serveres tirsdag til lørdag mellom kl. 17:00 og 20:00.
Forhåndsbestilling nødvendig senest én dag i forveien.
amuse-bouche
…Kokkens overraskelse…
Allergener: laktose
forrett
Ceviche med lysing, mango, agurk og vannmelon
*Lysing fra Roan
Hovedrett
Lammecarré med gremolata, rotmos, syltet gulrot og reddik, fondantpotet og balsamicokremsaus
*Lammecarré fra Øfsti Søndre, gulrot fra Fuldseth gård, potet fra Hammer Øvre. Allergener: laktose, selleri
dessert
Sjokolademousse med ferske bær og mynte
Allergener: laktose, egg

