om oss
DABAS mattanker
Våre gjester skal få servert hjemmelaget mat som er sunn, smaksrik og naturlig. Vi er glade for å kunne tilby lokale ingredienser. Noe er høstet i egen hage – som for eksempel solbær, stikkelsbær, bringebær, rabarbra og urter som mynte, salvie, persille og løpstikke. Noe får vi fra dyktige lokale leverandører som dyrker tomat, agurk, squash, gresskar, beter og gulrot for oss.
DABA - Naturlig og godt
Om høsten henger vi oppe i trærne og plukker kirsebær, epler, plommer og rognebær. Eller vi går i skogen og sanker sopp og bær. Vi baker speltbrød og rugbrød, knekkebrød og rundstykker. Vi baker kaker og søtsaker. Vi salter og sylter og safter. Og vi kaldrøyker fisk, kjøtt og ost. Morsomt og givende for oss – godt for deg!
Dream team
Vi er en liten, dedikert gjeng med stor lidenskap for mat, mennesker og gode opplevelser. Sammen driver vi DABA med kjærlighet til både detaljer og helhet – fra kjøkken til gjesteopplevelse, sosiale medier og arrangementer.

Velga Bakkemyr
Daglig Leder og Kjøkkensjef

Stein Løvø

Agate Pitkevica
Assisterende Daglig Leder (sosiale medier, marketing, prosjekter)
Dette står vi for
Organisk
Hos oss skal du få ren mat, uten tilsetningsstoffer
Ferskt
Så ferskt som det er mulig å få det, det er vårt motto
Hjemmelaget
Hos oss er faktisk mye av det vi serverer laget hjemme - hos oss, eller på DABA
Lokalt
Menyen vår er bygget rundt sesongbaserte ingredienser fra regionen vår - fordi lokalt smaker bedre